Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Højtalere på udsalg

Fra soundbars til bookshelf-højttalere, vores lydløsninger er designet til at forbedre dit hjemmelydsystem. Skab dit eget lydunivers i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev musikken på ny med et par lækre højtalere

Hvad end du elsker tung bas, klassiske symfonier eller pop-hits, nydes din musik bare bedst med de helt rigtige højtalere. Som medlem af Lounge by Zalando behøver du ikke bryde budgettet for at få en fænomenal lydoplevelse. Meld dig ind i dag og spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på alt fra små bluetooth-højtalere til de helt store set-ups.

speakers outlet 2 CM

Nyd musikken i hele hjemmet med bluetooth-højtalere

Højtalere er en uundværlig del af vores moderne lydoplevelse. Uanset om vi lytter til musik, ser film eller spiller spil, er højttalere afgørende for at bringe lyden til live. Trådløse højttalere er superpopulære, fordi de er så fleksible og bekvemme. De giver dig mulighed for at streame lyd fra dine enheder uden brug af kabler. Som medlem hos Lounge by Zalando får man adgang til bluetooth-højttalere på tilbud fra et væld af velkendte producenter. Fra den lille bluetooth-højtaler som kan være i lommen til de helt store bookshelf-modeller, der er i stand til at binde hele hjemmet sammen lydmæssigt. De smarte trådløse modeller er ideelle til at skabe et fleksibelt lydsystem, der kan tilpasses dine behov, flyttes rundt i hjemmet og tages med på farten.

PC-højtaler og soundbars til skarpe priser

Soundbars er en populær løsning til at forbedre lyden fra tv'et. Disse slanke højttalere er designet til at sidde foran eller under tv'et og leverer lækker surround sound. De er lette at installere og kræver minimal plads. Soundbars er især velegnede til små og mellemstore rum og giver en forbedret lydoplevelse sammenlignet med tv'ets indbyggede højttalere. Flere modeller kan også kobles til din PC, så du kan optimere lyden når du gamer eller streamer på din computer. Hvis du er på jagt efter en kompakt model, kan du glæde dig til vores tilbud på pc-højtalere. Disse kommer med og uden bluetooth, og de er alle designet til at forbedre lyden fra spil og musik, så du kan få en fantastisk lydoplevelse.

Skab et lyd-flow i hjemmet

Hvis du vil forbinde hele hjemmet, kan du med fordel vælge bookshelf-højttalere. Disse modeller er kompakte og designet til at passe på en bogreol eller et bord. De er ideelle til mindre rum eller som en del af et surround sound-system. Selv om de er små, kan de levere imponerende lydkvalitet. Fordelene ved denne type højttalere er ikke bare fleksibiliteten men også pladsbesparelse, nem placering og overkommelige priser. Når du shopper vores tilbud på højtalere, kan du se dig om efter forskellige typer højtalere, som er i stand til arbejde sammen. Vælg for eksempel en gulvhøjttaler til hjemmets større rum, så du også kan nyde en mere kraftfuld lyd. Denne type højtalere er ideelle til musikelskere og hjemmebiograf-entusiaster.

Forkæl dine ører med god lyd

Bliv medlem hos Lounge by Zalando og tag din lydoplevelse til nye højder. Det tager ikke mere end et minut, og du skal kun bruge din e-mail. Du vil med det samme få adgang til eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Men du skal være hurtig, for de er kun online i få dage ad gangen.