Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Dyner på udsalg

Den gode nattesøvn er vigtig, og du fortjener den bedste af slagsen. Giv dig selv de bedste forudsætninger for kvalitetssøvn hver nat med komfortable dyner, der er skræddersyet til netop dine temperatur- og tyngdebehov.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Mere hverdagsluksus med dyner til gode priser

Giv dig selv en spa-oplevelse hver dag med dyner, der føles som bløde, varme skyer. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% på dyner i mange forskellige størrelser, materialer og tyngder. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem hos os, og du vil med det samme modtage fede deals direkte i din indbakke.

duvets_outlet_2_CM

Shop dobbeltdyner med stor rabat

At investere i den rigtige dyne kan gøre en betydelig forskel i kvaliteten af din søvn og generelle velvære. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til vores store dyne-outlet, som er fyldt med lækre kvalitetsdyner fra velkendte mærker. Du kan shoppe både enkelt- og dobbeltdyner i flere forskellige størrelser. De mest almindelige størrelser er typisk enkelt (140x200 cm), dobbelt (200x200 cm) og kingsize (240x220 cm). Du kan også shoppe dobbeltdyner med en længde på 220cm, perfekt til dig, som er høj eller elsker at rulle dig ind i din bløde dyne om natten.

Spar stort på sæsonens sommer- eller vinterdyner

Fjer- og dundyner er kendt for deres lette vægt og fremragende varmeisolering. De er perfekte som vinterdyner samt til dig. som foretrækker en let og blød dyne. Syntetiske dyner er ideelle for dig, som har allergier, da de er hypoallergeniske og lette at rengøre. Ligesom dundyner giver de også god varmeisolering men til en ekstra overkommelig pris. Dyner lavet af naturlige materialer som bambus og silke er kendt for deres åndbarhed og antibakterielle egenskaber. De er perfekte til dig, som foretrækker en let og kølig dyne eller vil have en sommerdyne med masser af ventilation.

duvets_outlet_3_CM

Stort outlet med dyner til både børn og alle andre familemedlemmer

Når det kommer til at sikre en god nattesøvn for dine børn, er valget af den rigtige dyne af afgørende betydning. Børnedyner er designet med særlig fokus på komfort, sikkerhed og åndbarhed. Hos Lounge by Zalando har vi selvfølgelig også sørget for, at familiens mindste kan få en fantastisk nattesøvn til en skarp pris. Shop sommer- og vinterdyner på udsalg i de mest almindelige størrelser: Juniordyner (100x140 cm) og babydyner (70x100 cm). Kombineret med et farverigt sengesæt i dit barns yndlingsfarver vil de glæde sig til at blive puttede om aftenen.

Tyngdedyner, der krammer sig om kroppen 

Tyngdedyner, også kaldet vægtdyner, er populære for deres beroligende og afslappende egenskaber. Disse dyner er designet til at give en følelse af tryghed, hvilket kan have en skøn og afstressende effekt. Shop tyngdedyner med stort rabat som medlem af Lounge by Zalando.

Vil du spare stort på tøj og interiør fra mere end 2.500 brands og designere? Så er du landet det rigtige sted. Det tager ingen tid at melde dig ind, og alt, du skal bruge, er din e-mail, og du vil med det samme modtage dine første eksklusive tilbud fra Lounge by Zalando direkte i din indbakke. Det er uforpligtende og gratis, og du kan forkæle dig selv og dit hjem med alt fra mode til interiør med op til 75%* rabat.