Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Lys på udsalg

At have forskellige lys og lyskilder er en fantastisk måde at ændre hjemmets atmosfære på. Hvis du vil tilføje lidt ekstra hygge til de mørke aftener, skaber små fyrfadslys eller stearinlys den helt rigtige stemning.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Hygge og hverdagsluksus med lys til gode priser

Giv dig selv en spa-oplevelse hver dag med duftlys til bade- og soveværelse. Vores medlemmer hos Lounge by Zalando kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på lys i et væld af farver og dufte. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og du vil med det samme modtage eksklusive tilbud til hygge og indretning direkte i din indbakke.

candles_outlet_2_CM

Skab dit drømmehjem med duftlys hos Lounge by Zalando

Der er intet bedre end selvforkælelse efter en lang dag. Skab de perfekte rammer for afkobling og ro i hjemmet med stearinlys med duft. I soveværelset kan du med fordel vælge afslappende dufte som lavendel og clean cotton, hvor badeværelset gives et hint af spa med dufte som bergamotte, citrus eller rose. 

Vores medlemmer kan shoppe stearinlys online til fantastiske priser. Vi har nøje udvalgt et sortiment af lys, der både dufter godt og pryder i hjemmet. Det er nemt at skabe ny stemning og tilføje ekstra designdetaljer til hele boligen med duftlys i farver, der matcher hjemmets indretning. Forkæl dit hjem med billige lys i dag. 

Store rabatter på stearinlys i din online butik

Hvad end du mangler levende lys som fyrfadslys, kronelys, bloklys eller kunstige LED-lys, så finder du det, du mangler, lige her. Hvis du endnu ikke ved, hvilket lys du skal vælge, kan du med fordel lade dig inspirere af vores udvalg, hvor du kan finde lys i alle farver og størrelser. Fra de små versioner i neutrale farver som beige, grå eller hvid til de prangende og farverige lys på udsalg i grønne, pink, orange eller blå nuancer.

candles_outlet_3_CM

Uanset hvilket lys, der fanger din opmærksomhed, er der penge at spare hos Lounge by Zalando. Vores medlemmer kan nemlig vælge smukke stearinlys til stærkt nedsatte priser. Så kan du forkæle dit hjem uden at gå på kompromis med budgettet. Du kan både finde enkelte lys eller vælge lys med tilhørende stager og holdere samt lanterner til inden- og udendørs brug. Er du mere til LED-lys, eller vil du have valgmuligheder, når det kommer til lysstyrke og farve, er designs med flere indstillinger det helt rigtige valg. Vælg modeller med bevægelig flamme for et skær, der til forveksling minder om de levende lys. 

Spar stort på selvforkælelsen hos Lounge by Zalando

Er du klar til at spare penge på mere end 2.500 brands og designere? Så skal du blive medlem af Lounge by Zalando i dag. Det tager kort tid at melde dig ind, faktisk skal du bare bruge din mail og vælge et password, hvorefter du vil modtage dine første eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

Det er helt uforpligtende og gratis at melde dig ind, og du får selvfølgelig gratis retur. Forkæl dig selv og dit hjem med alt fra mode til interiør og alt sammen med op til 75%* rabat.