Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Babytøj på udsalg

Hold stilen med trendy babytøj. Fra nuttede bodystockings til smarte bukser og søde kjoler - vi har alt til din lille modeikon. Udforsk vores sortiment i dag og find de perfekte styles til din baby.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Babytøj outlet: daglige tilbud på topmærker

Hos Lounge by Zalando finder du lækkert babytøj i mange flotte designs og størrelser til nedsatte priser. Du kan spare helt op til 75%* ved at handle online i vores outlet.

Billigt babytøj fra kendte designerbrands

Babytøj kan både være moderigtigt, i høj kvalitet og billigt på samme tid. Hos Lounge by Zalando tilbyder vi et stort udvalg af trendy billigt babytøj til drenge og babytøj til piger fra mange kendte designerbrands til nedsatte priser. I kollektionerne til de små finder du f.eks. smarte sparkedragter, leggings, bluser, T-shirts, kjoler, strømper, bodystockings, nattøj og overtøj såsom flyverdragter, jakker, vanter og huer. Du kan tilmelde dig vores shoppingklub helt gratis og uforpligtende og benytte dig af vores kampagnetilbud og udsalg.

Bliv inspireret til at klæde din baby på i smarte outfits, når du kigger i det store udvalg i vores outlet. Her finder du babytøj i sæt eller som enkelte stykker tøj, der kan mixes og matches på mange måder, så din baby kan få mest muligt glæde af tøjet i hverdagen og til fest. Vælg mellem billigt babytøj i forskellige stilarter og giv din baby en casual, sporty eller elegant tøjstil, alt efter omstændighederne.

Babyers hud er sarte, og derfor er det vigtigt, at babytøj er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der ikke indeholder skadelige stoffer eller er allergifremkaldende. På udsalg hos Lounge by Zalando finder du lækkert kvalitetstøj, og du finder desuden økologisk tøj til din baby.

baby_clothing_outlet_2_CM

Moderigtige styles til din baby

Går du op i mode, og vil du gerne have, at din baby er klædt trendy på, så er der masser af skønne outfits at vælge imellem i baby-kollektionerne. Til festlige sammenkomster kan du f.eks. give din baby en moderigtig kjole på, som kan være i et ensfarvet design, eller den kan være i flotte mønstre og med flæser eller blondekanter. Kig selv på det store udvalg af kjoler i lækre kvalitetsmaterialer, som kan kombineres med et par strømpebukser. Eller hvad med et par smarte bukser og en flot skjorte eller bluse, ensfarvet, ternet eller stribet, som vil få din baby til at se ekstra charmerende og stilfuld ud til familiesammenkomsten.

Er det legetid eller hyggetid, så er det dejligt for din baby at have behageligt tøj på, som det er nemt at røre sig i, og som føles komfortabelt mod huden. Når baby ligger på legetæppet, ruller rundt, kravler eller går sine første skridt, er det vigtigt, at tøjet er nemt at bevæge sig i. Du kan give din baby en af de mange bløde sparkedragter på eller en heldragt i en sporty stil, men det kan også være et par leggings sammen med en smart bluse, bodystocking eller T-shirt. I skoudvalget finder du blandt andet smarte kravlesko og lær-at-gå sko, som matcher din babys afslappede look.

Når du skal udendørs med din baby for at gå en tur i barnevogn eller klapvogn, er det nemt og praktisk at iklæde baby en heldragt, som kan lynes foran og har en varm hætte. Eller det kan være en smart vindjakke, overgangsjakke, vinterjakke eller et regnsæt. Sæt dertil et par moderigtige sandaler, sneakers eller varme støvler alt efter årstiden. Tjek vores online sale og se udvalget af overtøj og sko, som matcher årstiden.

baby_clothing_outlet_3_CM

Babytøj outlet – spar op til 75%*

Der er flere fordele ved at tilmelde sig Lounge by Zalando. Vi tilbyder vores kunder et stort sortiment af tøj til børn, kvinder og mænd, så du har mulighed for at shoppe tøj til hele familien, og du kan spare penge på lækkert designertøj. I vores babytøj outlet finder du moderigtigt kvalitetstøj til de mindste, hvor du i nogle tilfælde kan opnå helt op til 75%* rabat, når du benytter dig af vores særlige kampagnetilbud og udsalg. Vi holder dig opdateret om sale og rabatter via vores nyhedsbreve. Du kan nemt bestille tøjet online og få det direkte leveret. Der kommer løbende nye varer til i sortimentet, så der er altid moderigtigt designertøj at finde til babyer, børn og voksne.

En baby i familien eller omgangskredsen er en glædelig begivenhed, som skal fejres. Står du f.eks. og skal købe en barselsgave eller en dåbsgave, så kan du helt sikkert finde et lækkert stykke babytøj til piger eller babytøj til drenge i outlet. Det kan være et sæt bestående at bukser og bluse, en sparkedragt med tilhørende bluse, eller det kan være en kjole, en natdragt eller et par sko. Du kan lade dig inspirere i vores shoppingklub for at finde den helt rigtige gave, hvad enten det er babytøj til piger eller babytøj til drenge.

Tøjet i vores babyoutlet fås i mange flotte designs og størrelser, og der er løbende gode tilbud, når du er medlem af Lounge by Zalando. Bestiller du online er der hurtig levering, hvis du står og skal bruge en gave nu og her.