Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Babyudstyr på udsalg

Find praktisk babyudstyr i super smarte modefarver i vores online outlet. Bliv medlem af Lounge by Zalando helt gratis allerede i dag og få adgang til inspiration og flashsales på alt til baby.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Babyudstyr til familieforøgelsen

Det er skønt at kunne se frem til en familieforøgelse, men det kan være overvældende at skulle shoppe nyt babyudstyr. Heldigvis har vi hos Lounge of Zalando samlet en masse lækkert og praktisk babytilbehør i vores online outlet. Som medlem kan du få op til 75% rabat i forhold til de vejledende udsalgspriser.

baby_accessories_outlet_2_CM

Outlet – babyudstyr og -tilbehør

Det kan være noget af et arbejde at gøre klar til den fremtidige familieforøgelse. Der er mange både store og små gøremål, der skal i hus, inden den lille ny ankommer. Samtidig kan det også være lidt af en udskrivning, og derfor har vi hos Lounge by Zalando et outlet med babyudstyr, så du nemt og til små penge kan shoppe alt det babytilbehør, du har brug for.

Måske har du styr på, hvad du mangler til baby, eller måske søger du inspiration til en gave til en nyfødt? Vi har samlet det hele i vores outlet. Babyudstyr i alverdens udgaver og fra flere af dine yndlingsbrands. Her er for eksempel lækre pusletasker fra Tommy Hilfiger, som udover at være smarte også er praktisk indrettede med rum til bleer, klude og sutter. Lige til at tage over skulderen eller hænge på barnevognen.

I vores online outlet har vi sørget for, at du finder alt, hvad hjertet begærer af babyudstyr til puslebordet, børneværelset og barnevognen, når turen går ud af huset. Det kan nemlig være overvældende, når man står midt i det hele og lige om lidt skal tage imod et lille nyt menneske. Derfor har vi gjort det nemt at bestille stort set alt, hvad du har brug for, ét sted. Alt fra fine drikkeflasker til praktiske suttesnore og skifteunderlag.

baby_accessories_outlet_3_CM

Babytilbehør i smarte modefarver

Selv om langt det meste babytilbehør er lavet til at være praktisk og opfylde babys behov, gør det jo ikke noget, det også er smart. Derfor finder du både hagesmække, stofbleer og meget andet i fede modefarver, som passer ind i et moderne hjem til en moderne livsstil. Vi tror nemlig på, at lækkert babyudstyr i god kvalitet giver dig luft, så du kan koncentrere dig om den lille ny.

Det er for eksempel sjovere og meget mere praktisk at dække bord, når man kan dække op med smart børneservice i flotte farver og med sjove illustrationer. I det hele taget er det kendetegnende ved mange af de lækre babyprodukter, at de er dekoreret med fine mønstre og sjove illustrationer. For det er da bare federe at blive viklet ind i et sjovt krokodille-badelagen end i et af mor og fars kedelige håndklæder efter et bad.

Husk, at når du er medlem af Lounge by Zalando får du adgang til hyppige flashsales og herunder også børnetilbehør-udsalg. Så der er masser af muligheder for at finde det bedste babyudstyr til gode priser. Hvad enten du er på udkig efter babys første hue, mangler en ny lift eller har brug for smarte bodies til en barselsgave.

Find gode tilbud på babyudstyr

Bliv medlem af Lounge by Zalando allerede i dag og få del i alle de fede fordele:

  • Adgang til mere end 2.500 topbrands
  • Gratis medlemskab
  • Mulighed for at sende varer retur helt gratis
  • Op til 75%* rabat på babytilbehør i forhold til vejledende udsalgspris.