Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Petite på udsalg

Petite - Små størrelser, stor stil! Oplev vores elegante kollektion af trendy og velsiddende tøj, der er skabt til at fremhæve din personlige stil. Find dit perfekte outfit i dag og vær klar til at imponere.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Vi har tøj til petite, som er både trendy og lækkert

Du er unik og skøn, derfor skal petite højde naturligvis ikke afholde dig fra at udstråle din egen stil og personlighed. Dette er vi helt med på her hos Lounge by Zalando. Derfor finder du også tilbud på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris i vores shopping klub med tøj, hvor du kan finde det, som bedst passer dig og din stil.

petite_outlet_2_CM

Stort udvalg der både er petite og modebevidst

Mange designere har fået øjnene op for at alle ikke er 170 eller 180 cm høje, og har fremstillet tøj til det man kalder de små størrelser, så der er mulighed for at se både smart og raffineret ud, ja også sexet, hvis du ønsker det. Samtidigt er mere og mere af tøjet lavet af genbrugte materialer, så som genbrugt polyester, eller økologisk bomuld, som ikke bare sænker anvendelse af giftstoffer, men også sparer på forbruget af vand og mængden af ressourcer brugt. Med en petite figur er udvalget heldigvis også blevet stort, så du har masser at vælge mellem af farver, designs, stilarter og fits. Uanset hvad du vil udstråle, så har du nu muligheden. Du kan skabe et sødt sæt med en kjole, eller pæne bukser med en afslappet jakke eller sjal, eller hvorfor ikke pæne skjorter. Her er mange muligheder for forskellige pasforme, så der er helt sikkert noget du vil kunne lide, og som du nemt og enkelt kan sammensætte til din egen smag og temperament.

petite_outlet_3_CM

Muligheden for at udtrykke personlig stil som petite

I vores udvalg af tøj til de petite, finder du masser af lækkert tøj til hverdag, fest, arbejde og alt derimellem. Vi har lagt megen vægt på at du naturligvis skal have adgang til smart, trendy, og behageligt tøj, som du føler dig komfortabel i. Lad din smag og stil afgøre det, når du står foran dit spejl. Vi kender alle sammen det, at vi nogle gange bare ikke kan finde de rigtige jeans. Måske du finder det rigtige par lige her, hvor der åbnes for nogle ekstra muligheder for du kan finde lige din pasform. Vi giver dig muligheden for at vælge, om du mest er til en slå-om kjole eller en fiks top og leggings. Det er det personlig stil handler om, du får mulighederne og træffer de valg, som du føler dig tilpas med, det som udtrykker lige dig.

Mange gode tilbud til dem med små figurer

Med vores returret samt gratis fragt, har du mulighed for at prøve tøjet hjemme, så du kan være sikker på at du kun ender med tøj du er tilfreds med, og du føler passer dig. Samtidigt er det gratis og helt uforpligtende at være medlem af Lounge by Zalando, hvor du efterfølgende løbende vil blive underrettet om, når vi kommer med nye tilbud og kampagner. Det kan være dagens tilbud eller kampagner vi kører over lidt længere tid. Men fælles for alle er, at varerne kun kan fås hos os i en begrænset periode. Til gengæld får du de normalt dyre kvalitetsprodukter, også i petite størrelser, til en langt bedre pris hos os.