Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tall på udsalg

Høj og stolt! Vores Tall kollektion er skræddersyet til at passe til din stil. Uanset om det er jeans, kjoler eller bukser, finder du alt hvad du har brug for til din højde. Oplev det i dag og vær klar til at imponere!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tøj til høje mennesker

I dag har man indset at vi heldigvis har en masse forskellige former og givet os mulighed for at fejre det, glædes over det, og nu kan vi alle få smart, lækkert tøj som giver os mulighed for at fejre hvem vi er. Hos Lounge by Zalando kan du så endda spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris på dette tøj.

tall_outlet_2_CM

Et omfattende udvalg til høje mennesker

I vores skiftende tilbud vil du løbende finde tøj, hvor der lige er tænkt lidt ekstra længde ind, så du får endnu bedre muligheder for at sammensætte en garderobe du føler dig tilfreds med og tilpas i. Uanset hvad din præference er i forhold til din beklædning, så kan du her finde tøj, der er specielt designet med tanke for mennesker, der af den ene eller anden grund foretrækker tøj, der måske har noget ekstra længde, så du behøver ikke at bekymre dig om for korte ærmer eller bukser – det er der nemlig tænkt på i designet. Som høj oplever du her et udvalg, som omfatter tøj skabt med indfødt ekstra længde, med respekt for vores individualitet og med mulighed for at hylde den. Det gælder naturligvis ikke mindst her, hvor der regelmæssigt dukker tøj op til det man også kalder den høje eller lange figur, “tall” som den også betegnes på engelsk. Derfor vil du ikke skulle søge højt og bredt før du finder tøj der er skabt lige til dig med tanke på din komfort og velbehag. Her finder du alt du skal bruge, fra inderst til yderst, men husk at tilbuddene kun gælder en begrænset tid.

tall_outlet_3_CM

Høje personer er jo lige så forskellige som alle andre

Du har sikkert allerede fundet tøj med noget ekstra længde, men her vil du finde endnu mere, og få nye og bedre muligheder for at udtrykke, og fejre din individuelle stil, ligesom du vil have den. Her kan du få jakker med lidt ekstra længde, hvis det er noget der passer lige din stil og komfort. Kontrastfarver kan også være en ny, spændende og lidt anderledes måde udtrykke stil på, som du kan prøve her. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ting med lidt ekstra længde designet ind, hvis dette er noget du leder efter - men det mest vigtige er, at du finder lige netop den slags tøj som du ønsker og føler dig mest tilpas i. Der er kommet mange beklædningsgenstande frem disse dage, så vi er glade for at du her kan finde bæredygtige alternativer i en stigende grad. Det kan være anvendelsen af økologiske råvarer, som reducerer vandforbruget under dyrkning ganske drastisk, eller det kan være polyester fremstillet af genanvendt plast fra for eksempel plastflasker eller plastaffald indsamlet i naturen. Dermed reduceres brugen af vores begrænsede råvarer samt energiforbruget ved forarbejdning, og dermed ender vi med tøj som kan bæres med ekstra god samvittighed.

Tilbud på tøj der er lidt længere

Lounge by Zalando er en uforpligtende og gratis kundeklub, hvor du kan få op til 75%* rabat på kendte og mindre kendte brands indenfor en række områder gældende mode, tilbehør og indretning. Varerne kommer på tilbud, fra dagens tilbud og så op til tilbud med lidt længere varighed. Samtidigt som du sparer penge, har du naturligvis gratis returret hvis tøjet eller varen alligevel ikke passer dig. Dermed kan du trygt handle hos Lounge by Zalando og følge de gode tilbud.