Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Julepynt på udsalg

Skab en magisk julestemning med vores smukke julepynt. Fra traditionelle træer til moderne dekorationer - vi har alt, hvad du har brug for til at gøre din jul ekstra speciel. Gå på opdagelse i vores sortiment i dag og find din favorit.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Nu kan du shoppe julepynt med store rabatter

Hos Lounge by Zalando finder du altid et hav af gode tilbud med op til 75%* rabat, og julepynt og juletræspynt er naturligvis ingen undtagelse. Meld dig ind i Lounge by Zalando kundeklubben allerede i dag, og få dine første gode tilbud, så snart vi har modtaget din indmeldelse, som naturligvis er helt gratis og uforpligtende. Handler du i dag, kan du få fingrene i de allermest spændende ting fra vores julepynt outlet, så du kan pynte dit hjem op med sjove kugler, smukke engle, traditionelle stjerner og meget, meget mere.

christmas_decoration_outlet_2_CM

Pynt op til jul med maner

Det er NU, du skal få styr på, hvordan du vil pynte dit hjem op til jul, og du kan vælge og vrage blandt et utal af fantastisk gode tilbud på alt fra julestjerner over juleengle til juletræstæpper. Julen er så magisk med alle sine traditioner, men der må godt tilføjes lidt ekstra hvert eneste år for at gøre højtiden endnu mere fortryllende!

Når du er til julepynt udsalg i Lounge by Zalando, kan du finde dit favoritpynt til hidtil usete priser. Du kan finde sjove julekugler til dit juletræ og de smukkeste kugler i alternative farver og faconer eller nogle helt klassiske i rødt, grønt eller guld. Der er desuden store chancer for at finde smukt pynt til årets juledekorationer til Lounge by Zalando julepynt udsalg, så dine dekorationer kan blive ekstra fine og endnu smukkere end sidste år.

Har du længe ledt efter en evigheds-adventsstage, som du kan pynte på en ny og spændende måde hvert eneste år, er chancen for at finde den til nedsat pris kæmpestor lige nu. Findes der mon noget bedre end at åbne julepyntkassen et par dage før første søndag i advent og finde den højt elskede adventsstage frem og udtænke nye idéer til, hvordan den skal pyntes i år? Det er et ritual, der sætter gang i julestemninger og pynter i dit hus i den mørke tid.

De kære, gamle nisser vækker også gensynsglæde, og det er jo det, der er fantastisk ved julen, at vi holder af at se på de samme ting år efter år. Så mangler du lidt pynt, der vil bringe gensynsglæden frem år efter år, er det nu, du skal slå til, for at få dit pynt til særdeles gode priser.

christmas_decoration_outlet_3_CM

Alternativ julepynt til det traditionelle træ

Gammeldags julepynt er smukt på det grønne træ, og måske har du arvestykker fra dine bedstemødre, som du elsker at finde frem hvert eneste år. Men nyt og moderne julepynt er nu heller ikke sådan at kimse ad, for det er da virkelig sjovt at gå på opdagelse omkring træet og finde juletræspynt med et alternativt tvist: En bil med et træ på taget, en bikube med bier, en lille fugl, eller en frøprins i en guldstol lige parat til at kysse (og håbe på en vaskeægte prins) og alt muligt andet sjovt. Både børn og ældre vil elske at gå på opdagelse omkring træet, det er vi helt sikre på.

Julen er en magisk tid

Der er magi i luften i december måned, og på Lounge by Zalandos julepynt outlet kan du også finde smukke ting til dine juledekorationer. Pynt op med traditionelle og arvede ting, og tilsæt lidt nyt og alternativt, så din jul bliver både traditionel og unik.

Husk at holde godt øje, for vores julepynt tilbud plejer at være særdeles populære og kan hurtigt blive udsolgt. Varerne på Lounge by Zalando sælges nemlig efter først-til-mølle-princippet, så ser du noget julepynt, en julestjerne eller en julekugle, du bare MÅ eje, gælder det om at slå til før andre kunder gør det.