Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sommertøj på udsalg

Sommertoj - Find din stil med vores trendy kollektion af sommertøj. Uanset om du leder efter lette kjoler, stilfulde shorts eller farverige badedragter, har vi det hele. Opdag vores sommertøj i dag og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Det bedste sommertøj til ferien

Som en del af Lounge by Zalando, der er et fællesskab for mode og livsstil, kan du være heldig at finde godt og billigt sommertøj blandt vores mange daglige tilbud. Faktisk kan du spare op til 75%* på udvalgte brands sammenlignet med den vejledende udsalgspris, og det er faktisk helt gratis at blive medlem! Det synes vi selv er en god deal.

summer_clothing_outlet_2_CM

Sommertøj til alle lejligheder

Solen skinner, nætterne er lyse, dagene længere, bølgen er blå og pludseligt er livet bare en smule nemmere. Sommeren er over os og det er tid til at finde dit sommertøj frem og måske pifte årets sommergarderobe en lille smule op? Hele familien skal være klar til ferien. Der skal være badetøj og soltoppe til strandturen, og måske en solhat til de mindste. Måske skal sommerkjolen eller sommerskjorten fra sidste år skiftes ud med en ny, så du er helt klar til at promenere langs vandet eller i byen. Holder du ferie i Danmark, så huske altid at være forberedt på regn. Et godt sæt regntøj til sommerbrug er derfor godt at have på lager.

Udsalg på sommertøj når du har brug for det

Vi har muligvis mindre tøj på om sommeren, men vi bruger mere tøj. Hvad enten det drejer sig om T-shirts, shorts eller skjorter. Børn og voksne opholder sig langt mere udenfor og vi sveder mere, når det er varmt. Derfor er det nødvendigt at have en god sommergarderobe, så du nemt kan skifte tøj, når det bliver nødvendigt. Typisk vil de fleste vælge sommertøj, der er fremstillet i andre, lettere materialer end vintertøjet. For eksempel bukser og kortærmede skjorter i hør, eller bluser i lette hvide bomuldsstoffer. De lange sommeraftener byder på lange sommerkjoler, som gør sig godt i det lune vejr, når det er tid til en kølig sommerdrink i ly af solnedgangen. Oplev Lounge by Zalando, hvor du får gode tips og daglige fordele. Så er det nemt at finde billigt sommertøj og trendy accessories, som solbriller, kasketter og sandaler. Det er altid lidt nemmere at gå den danske sommer i møde i moderigtigt sommertøj og med smarte accessories. Nye solbriller og en fed solhat gør altså din sommergarderobe lidt federe.

summer_clothing_outlet_3_CM

Tag et bæredygtigt tøjvalg

Du kan heldigvis finde masser af lækkert sommertøj, som også er bæredygtigt. Gå på opdagelse i Lounge by Zalando appen og find din bæredygtige sommergarderobe blandt de mere end 2500 kendte brands. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at foretage det mest bæredygtige valg, når du skal købe billigt sommertøj til hele familien. Alle vores bæredygtige produkter er blevet udstyret med vores grønne bæredygtighedslabel, så de er nemme for dig at finde via søgefunktionen. Her finder du for eksempel økocertificeret tøj af bæredygtige tekstiler, eller tøj fremstillet i genbrugsmaterialer. Mange af de produkter, som vi har valgt at markere som bæredygtige, er fremstillet af genbrugsmaterialer eller genanvendelige materialer, som giver store besparelser på vandforbrug og affaldsproduktion. Derfor kan du være rigtig bæredygtig med den grønne samvittighed i orden. I vores mode og livstilsklub finder du nemt bæredygtigt sommertøj på udsalg og daglige tilbud på tøj til hele familien. Så bliver det nærmest ikke nemmere at være bæredygtig, også når det gælder dine børn.

Gode tilbud hver dag

Som medlem af Lounge by Zalando får du daglige tilbud fra 2.500 top brands, og kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspriser! Det er såre simpelt at blive medlem, du skal bare lave en bruger og så er du medlem! Med dette medlemskab får du også gratis returret, og inspiration til din nye sommer garderobe fra vores store udvalg.