Typer af undertøj

Typer af undertøj

Denne oversigt giver information om de mest almindelige typer undertøj, hvilke artikler du bør have til forskellige lejligheder, og hvad du skal se efter, når du køber undertøj.

Information om, hvordan du finder den rigtige størrelse BH kan findes i vores størrelsestabel for kvinder under artiklen “undertøj – BH’er”. Zalando Lounge tilbyder alle typer undertøj fra førende mærker til stærkt nedsatte priser.

Zalando Lounge

Underweartypes

Klassiske undertøjssæt er ideelle til hverdagsbrug. Brug T-shirt-BH’er uden blonder eller dekorative elementer under stramme T-shirts, så kan man intet se gennem T-shirtens stof. Du kan tilføre lidt mere volumen med klassiske BH’er med push-up-effekt.

 

Bodystockings kan bruges om vinteren som et ekstra lag under bluser og trøjer, men kan også bruges om sommeren som en langærmet top til vide bukser og nederdele. Deres særlige snit med lukning mellem benene gør, at de beholder faconen, lige meget hvordan du bevæger dig, samtidig med at de også er ekstra behagelige. Når du køber bodystockings, så vær opmærksom på dens længde: Hvis den er for kort, kan den gnave, og er den for lang, kan den danne uskønne folder.

 

Denne type undertøj er ideelt til særlige lejligheder, hvor du skal have en aftenkjole på. Hvilken type shapewear, du vælger, afhænger af det, du skal have udenpå. Under stramtsiddende kjoler giver det mening at bruge shapewear med en længde som en bodystocking, mens taljeformere eller trusser med hold kan bæres under stramme nederdele. Strømpebukser med hold kan også understrege dine balder og stramme dine lår op. Vær altid opmærksom på kvaliteten af forarbejdningen af shapewear, og undgå irriterende sømme. Shapewear skal forme din krop uden at føles for stramt. Og lav en sidde-test for at sikre, at det passer, inden du køber det!

 

Kvalitetslingeri er noget andet end klassisk hverdagsundertøj og har næsten samme status som designerartikler. Lingeri er kendetegnet ved sine dekorative egenskaber, fine stoffer og tydelige snit: BH’er og korsager bruges ikke bare som undertøj. De kan også være effektfulde under gennemsigtige toppe eller toppe med dyb udskæring og give dine outfits et forførende touch. Når du køber lingeri, så gå efter en forarbejdning af høj kvalitet og elementer som fine sten, perler eller blonder, som sikrer, at du får glæde af dit lingeri i mange år fremover.

 

Nattøj er komfortabelt undertøj, som du har på derhjemme, når du sover. De mest populære varianter er luftige negligéer, behagelige eller varme pyjamasser og shorts. Når du køber noget, så se efter åndbare stoffer som ren bomuld, og gå efter løse snit, der ikke klemmer eller føles snærende.

Sportsundertøj er en bred kategori, som spænder fra varmt, funktionelt undertøj til støttende sports-BH’er og superbehageligt yogatøj. Så der vil altid være noget, som passer til dine behov. Når du prøver nyt sportsundertøj første gang, så afprøv, hvordan det føles, når du bevæger dig, og sørg for, at det lever op til dine krav med en behagelig pasform og masser af støtte.