Bukser til kvinder

Bukser til kvinder

Denne oversigt giver information om de mest populære typer af bukser og vil hjælpe dig med at finde de perfekte bukser til din kropstype.

Zalando Lounge fører alle typer bukser fra mærker af den højeste kvalitet til de laveste priser.

Zalando Lounge

Blazertypes

Bootcut-bukser er kendetegnet ved at have vide ben. Dette snit gør det ikke blot muligt at have støvler på under dine bukser, men ser også fantastisk ud med sommersko. Før i tiden brugte arbejdere tit denne type bukser uden på deres støvler, fordi de kunne holde vand og snavs på afstand. Nu om dage klæder det de fleste figurer, idet de skjuler muskuløse lægge og tydelige balder.

Klæder alle kropstyper.

Skinny jeans har været en essentiel del af kvinders garderobe i årevis. Fordi de er designet til at sidde kropsnært, er disse jeans lavet af både materialer med høj elasticitet og konventionel bomuld. Mange designs har lommer, som klæder balder og lår og fremhæver de feminine rundinger på perfekt vis. De blev oprindeligt designet til atleter som bl.a. dansere eller skøjteløbere, som havde brug for maksimal bevægelsesfrihed til deres ben.

Klæder H-, V- og X-kropstyper.

Bukser med normal pasform har et lige snit og ingen specifikke egenskaber. Denne pasform er så populær, fordi den giver et afslappet twist til skinny jeans, og den er perfekt til personer, som ikke ønsker at fokusere så meget på deres ben. Normal pasform er normalt ekstremt behagelig og har ofte ikke så mange udsmykninger.

Klæder H-, A- og X-kropstyper.

Trompetbukser ligner bootcut-bukser meget. I begge tilfælde er benene smalle indtil knæet, hvorefter de bliver bredere nedadtil. Den nederste del af benene i trompetbukser bliver meget bredere end i bootcut-designs, hvilket gør dem egnede til at bruge sammen med støvler. De passer også godt til sommersko som sandaler og kilehælpumps og kan skabe smukke bohemelooks.

Klæder alle kropstyper.

Gulerodsbukser er generelt højtaljede og vide om hofterne, men smalle ved sømmene. Snittets form ligner en gulerod, hvilket har givet dem deres navn, og de fremhæver effektivt den feminine figur ved at sætte fokus på taljen. De skal bruges sammen med stramtsiddende toppe eller skjorter, som stikkes ned i bukserne. Når du bruger dem på den rigtige måde, får de hofterne til at se bredere ud, hvilket gør dem egnede til kvinder med mindre udprægede kurver.

Klæder H- og V-kropstyper.

Chinos er letvægts-sommerbukser, der normalt er lavet af bomuld. De har et afslappet snit, som er bredt øverst og smalt forneden, og de passer til næsten alle slags sko. De ser fantastiske ud med klassiske T-shirts og langærmede skjorter, og de er utroligt alsidige: Om dagen fungerer de supergodt med træningssko, mens de om aftenen på elegant vis kan sættes sammen med høje hæle.

Klæder H- og V-kropstyper.