Kvindelige kropstyper

Kvindelige kropstyper

Vil du gerne vide mere om den kropstype, du har? Takket være vores kropstypeguide for kvinder kan du finde frem til, præcis hvilken af de fire kropstyper, du har. Den indeholder også nogle praktiske forslag til tøjvalg, som vil fremhæve dine bedste sider og skjule eventuelle problemområder.

Female Body Types

Med en A-figur er din overkrop smallere end dine hofter, og din talje er som regel smal og tydelig. Dine ben og hofter har tendens til at være fyldige, og du har en tydeligt feminin facon.

Tøj, som klæder din figur: Bukser: Bootcut, normal pasform og trompetbukser Kjoler: Kjoler i A-facon, skjortekjoler, T-shirt-kjoler

Gå efter tøj, som fremhæver din overkrop. Korte, figursyede blazere og voluminøse toppe er perfekte til dig, mens vide kjoler vil opbløde den fyldige hofteregion, hvis du ønsker det.

Med en X-figur har du skuldre og hofter, som har cirka samme bredde, mens din talje normalt er smal og markeret. Centrale træk ved X-figuren er tydelige hofter og lår, som gør din kropsbygning kraftigere og mere sporty.

Tøj, som klæder din figur: Bukser: Bootcut, smal og normal pasform og trompetbukser Kjoler: Kjoler i A-facon, shift-kjoler, slå-om-kjoler, etui-kjoler, T-shirt-kjoler og skjortekjoler

Gå efter tøj, som fremhæver din smalle talje. Ud over disse kjoler er højtaljede bukser og figursyede toppe også ideelle. Hvis du vil camouflere dine lår, går du aldrig fejl af en T-shirt- eller en shift-kjole af lette stoffer.

Med en H-figur har dine skuldre og hofter cirka samme bredde. Din talje er relativt lige, og ingen dele af din figur stikker ud. Dine arme og ben er ofte lange og slanke, og din krop har generelt et sporty, androgynt udseende.

Tøj, som klæder din figur: Bukser: Bootcut, normal pasform og skinny jeans, trompetbukser, gulerodsbukser og chinos Kjoler: Kjoler i A-facon, shift-kjoler og slå-om-kjoler

Forsøg at gå efter tøj, som giver din silhuet ekstra facon. Det kan være figursyede kjoler, toppe med vandfaldskrave og højtaljede bukser.

Hvis du har en V-formet figur, vil du normalt have en stærk overkrop og en bred halsregion. Din talje og dine hofter er mindre tydelige, mens dine arme og ben har et sporty og slankt udseende.

Tøj, som klæder din figur: Bukser: Bootcut-jeans og trompetbukser, skinny jeans, gulerodsbukser og chinos Kjoler: Kjoler i A-facon, slå-om-kjoler, skjortekjoler og etui-kjoler

Gå efter tøj, som giver dine hofter mere form og fremhæver dine slanke ben. Lige toppe med en lav halslinje fremhæver din kavalergang perfekt.