Kjoletyper

Kjoletyper

Denne guide giver et overblik over de mest almindelige typer af kjoler, og den kan hjælpe dig med at finde tøj, som passer perfekt til din kropsfacon.

Zalando Lounge tilbyder alle typer kjoler fra førende mærker til stærkt nedsatte priser.

Zalando Lounge

Dresstypes

Kjolen i A-facon er en af de mest populære varianter af kjoler, da den får næsten alle kropstyper til at tage sig ud fra deres bedste side og kan kombineres med andet tøj på en lang række måder. Den er kendetegnet af en kropsnær overdel og et videre parti omkring taljen, som skaber en feminin silhouet uden at være alt for provokerende.

Klæder alle kropstyper.

Shift-kjolen er en tidløs klassiker og garanterer altid et look, der gør indtryk. Det smalle snit fremhæver den feminine kropsform og efterlader tilstrækkeligt med plads til kreative kombinationer – uanset om det er til brug på jobbet eller til særlige lejligheder.

Klæder H- og X-kropstyper.

Slå-om-kjolen er charmerende og alsidig. Under dens lette stof kan du skjule mindre problemområder, mens bæltet og sløjfen effektivt understreger din talje. Samtidig skaber den sofistikerede v-udskæring en meget flatterende udskæring og fremhæver dine feminine attributter.

Klæder alle kropstyper.

Alle kvinder kan føle sig godt tilpas i en etuikjole, forudsat at de ved, hvordan man bærer den rigtigt! Designet er kendetegnet af smalle stropper og har ingen ærmer. Snittet er designet til lag-på-lag-brug med forskellige toppe inden under, og disse kjoler passer som regel ind i enhver garderobe. Og ved kølige temperaturer er det let at tage en trøje over kjolen.

Klæder V- og X-kropstyper.

Skjortekjoler er meget populære, fordi du kan have dem på til enhver lejlighed. Du kan style den til arbejde eller fritid. Også om vinteren ser skjortekjoler fantastiske ud sammen med støvler og en cardigan. Knaplukningen foran udgør et blikfang, og du behøver ikke yderligere smykker. Du kan fremhæve din feminine figur, når du kombinerer kjolen med et bælte i taljen.

Klæder alle typer af figurer.

T-shirt-kjolen scorer højt, takket være sit lige snit, der giver et stilfuldt modspil til dine feminine former. Den udgør et praktisk alternativ til lange etuikjoler, som du kan bruge i hverdagen, og som skjuler problemområder godt. Stoffer som silke, chiffon eller lyocell får disse kjoler til at se lette og luftige ud, og de giver maksimal bevægelsesfrihed i designs med mere vidde.

Klæder A- og X-kropstyper.