Bukser til mænd

Bukser til mænd

Denne oversigt giver information om de mest populære typer af bukser og vil hjælpe dig med at finde de perfekte bukser til din kropstype.

Zalando Lounge fører alle typer bukser fra mærker af den højeste kvalitet til de laveste priser.

Zalando Lounge

Trousers for Men

Chinos er letvægts-sommerbukser, der som regel er lavet af bomuld. De har en afslappet pasform, der er smal ved anklerne, passer til næsten alle typer sko og ser fantastisk ud med klassiske T-shirts og langærmede toppe. Disse bukser er utroligt alsidige: De fungerer fint med træningssko om dagen, og om aftenen er de perfekte til afslappede arrangementer.

Klæder H- og V-kropstyper.

Slim fit-bukser er smallere end en klassisk normal pasform, og de kendetegnes af et kropsbevidst snit og stoffer med høj elasticitet. Modeller med 2-3 % elastan holder faconen, selv om de bliver brugt mange gange.

Klæder H- og V-kropstyper.

Der er længe siden, træningsbukser kun blev betragtet som sportsbeklædning: Designermærker har i årevis skabt modeller lavet af kvalitetsstof som en afslappet form for beklædning. Disse bukser er kendetegnet ved et bredt snit og stramme manchetter ved sømmene.

Klæder alle kropstyper.

Bukser med normal pasform har et lige snit og ingen specifikke egenskaber. Denne pasform er så populær, fordi den giver et afslappet twist til skinny jeans, og den er perfekt til personer, som ikke ønsker at fokusere så meget på deres ben. Normal pasform er normalt ekstremt behagelig og har ofte ikke så mange udsmykninger.

Klæder A- og V-figurer

Cargobukser er kendetegnet ved et lige, afslappet snit og bruges almindeligvis om sommeren. Deres unikke egenskab er et par lommer på ydersiden af benene, som normalt lukkes med spænder, velcro eller trykknapper. De er populære til udendørs fritidsaktiviteter og giver ethvert outfit et sporty look.

Klæder alle kropstyper.

På varme sommerdage er shorts et populært alternativ til lange bukser. De er utroligt alsidige og kan bruges sammen med både afslappede sko i espadrille-stil og sporty træningssko. Vær altid opmærksom på længden af shorts, når du køber dem: De skal gå til nederst på knæene uden at dække dem helt. Men hvis knæene er skjult, kan du bare rulle buksebenene op (eller prøve en mindre størrelse).

Klæder H- og V-kropstyper.