Blazer til herrer

Blazer til herrer

Denne oversigt giver alle nødvendige oplysninger om de mest populære typer blazere og hjælper dig med at finde tøj, som matcher din kropstype og smag perfekt.

Zalando Lounge fører alle typer blazere fra mærker af den højeste kvalitet til de laveste priser.

Zalando Lounge

Blazertypes

Blazere er normalt lavet af bomuld eller silke og kan bæres som en klassisk habitjakke. De bruges normalt med matchende bukser til formelle lejligheder. I nogle tilfælde kommer de også med matchende skjorter.

 

Sportsblazeren er, hvad man normalt kalder en mere afslappet version af den klassiske jakke. Til forskel fra klassiske jakker behøver sportsjakker ikke matche bukser perfekt, og de er designet med et sporty look til afslappede events eller fritidsaktiviteter. De fleste designs er kendetegnet ved indsyede skulderpuder og har knaplukning med mellem to og fem knapper.

 

Nu om dage forekommer blazere mest i kvinders garderober, og betegnelsen omfatter alle typer afslappede jakker. Blazere købes som regel uden matchende bukser og har ikke indsyede skulderpuder. De betragtes normalt som bedre egnede til fritidsaktiviteter end de to andre varianter.