Om os

 
   
   
   
   
 

Zalando Lounge byder velkommen til et ny medlem af familien

I marts 2010 udvidede Zalando SE, som har hovedsæde i Berlin, deres portefølje og lancerede Zalando Lounge, en af Europas mest succesfulde shoppingklubber.

Kun for medlemmer

Vores nuværende 50 millioner registrerede medlemmer får adgang til førende mærker til priser, der ikke kan blive lavere. Hver eneste dag tilbyder eksklusive salgskampagner produkter fra efterspurgte mærker og udsøgte luksusmærker fra mode- og livsstilssektoren med betydelige rabatter på op til 75 % sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

Et bredt udvalg med noget for enhver smag

Zalando Lounge er mere end bare store rabatter. Vores styrke ligger i vores fokus på mode: Idet vores produktlinje spænder fra efterspurgte mærker, nichebrands og populære internationale designere til high-end-mode, har vi noget, der falder i smag hos alle vores modebevidste kunder. Vores udvalg omfatter fodtøj og beklædning til kvinder, mænd og børn såvel som undertøj, accessories, sportsartikler og boligartikler. Med mere end 2.500 produkter har vi noget for enhver smag.  
Zalando Lounge indtager Europa (2017)

Zalando Lounge indtager Europa

Efter vores store succes i Tyskland og Østrig har vi også leveret til nabolandene siden 2011. I 2011 startede vi i Frankrig under navnet Zalando Privé, efterfulgt af Holland og Belgien i 2012 og Finland, Danmark, Sverige og Schweiz i 2013. I 2014 gik vi live i Storbritannien og i 2016 i Italien. Siden 2017 har Zalando Lounge også været tilgængeligt for vores polske kunder. I 2018 udvidede vi til Spanien efterfulgt af en udvidelse til Tjekkiet i 2019.

Udvalg af vores top brands


Hvad er Zalando Lounge?

Hvad tilbyder vi dig?

Zalando er Europas førende modeplatform. Vi tilbyder ikke bare vores kunder et stort udvalg, men også god og grundig kundeservice. Zalando Lounge er en eksklusiv tilføjelse til Zalandos shoppingoplevelse. Tredages-salgskampagner tilbyder medlemmerne af vores online-outlet førende mærker som Desigual og Victoria’s Secret i begrænset antal til ekstra lave priser. Hver uge holder vi dig opdateret om vores aktuelle salgskampagner via mail.
Vi tilbyder vores kunder muligheden for at købe eksklusive mærkevareprodukter til nedsatte priser. Vores medlemmer får chancen for at købe produkter fra eksklusive brands og populære high-end-mærker, der er sat ned med op til 80 % i sammenligning med den vejledende udsalgspris. Vores salgskampagner gælder kun i en begrænset periode, så du skal være hurtig for at sikre dig dine favoritartikler. Når en salgskampagne er udløbet, kan vi ikke genbestille varerne. Oplev nye mærker og trends i vores Zalando Lounge mode-ordbog, og følg vores aktuelle og kommende kampagner med Zalando Lounge-appen til Android og iOS.

Hvem kan blive medlem?

Hvorfor er de produkter, man kan købe på Zalando Lounge, så billige?

Hvis du allerede har handlet på Zalando, giver dine loginoplysninger også adgang til Zalando Lounge. Du kan logge ind på Zalando Lounge med din mailadresse og din adgangskode til Zalando. Hvis du vil have adgang til Zalando Lounge, men endnu ikke er registreret som kunde hos Zalando, kan du tilmelde dig og oprette en gratis kundekonto. Du behøver ikke købe noget, og du kan afslutte dit medlemskab når som helst. Du kan tilmelde dig Zalando Lounge her.
For at kunne tilbyde vores medlemmer eksklusive mærker til utroligt konkurrencedygtige priser, skaffer vores indkøbsteam nye tilbud hver eneste dag. Zalando Lounge samarbejder eksklusivt med autoriserede partnere og mærkevareproducenter for at kunne garantere 100 % autentiske varer. Vi kan endvidere tilbyde varerne til disse konkurrencedygtige priser, fordi de leveres til vores lager, så snart en salgskampagne slutter, hvilket giver lavere opbevarings- og distributionsomkostninger. Dette medfører længere leveringstider. I enkelte tilfælde kan det tage op til fem uger efter købet, før din vare leveres.