Typer af sko

Typer af sko

Med vores guide får du et overblik over de bedste modeller til mænd og kvinder og får en detaljeret specifikation af hver skotype. Zalando Lounge tilbyder alle typer sko fra førende mærker til stærkt nedsatte priser.

Zalando Lounge

Damenschuhe

Ballerinaer: Ballerinaer er inspireret af de fine sko, som bruges af balletdansere, og de giver ethvert outfit et feminint præg. De er kendetegnet ved at have flad sål og overdel og passer godt til chinos, nederdele og kjoler.

Sandaler: Sommersandaler er en perfekt universalløsning til varmt vejr og gør sig godt til både hverdagsbrug og som afrunding af et outfit til en særlig lejlighed. Hvad enten det er en højhælet model eller noget, der er tættere på jorden, med eller uden stropper, bør ingen kvinde undvære sandaler i den varme årstid.

Sko med hæle: En klassisk proportioneret hæl er normalt omkring 8 cm høj og tilfører en vis ynde og elegance til ethvert outfit. Højhælede sko skaber en feminin silhuet og er et godt valg til aftenbeklædning.

Slip-ons: Giv et afslappet look et strejf af elegance med en flad slip-on. Modellen har navn efter den praktiske hjemmesko og giver den samme komfort, idet den ikke skal snøres. Slip-ons med tykke såler og raffinerede detaljer er aktuelle lige nu.

Træningssko: Den klassiske træningssko er et must i enhver funktionel garderobe. Fra det sporty til det elegante – alle modeller er komfortable og har evnen til at passe sammen med et bredt udvalg af outfits. Uanset lejligheden, hvad enten det er en aften i byen eller en dagudflugt, er et par træningssko af høj kvalitet et stilsikkert valg.

Cowboy- og ankelstøvler: Støvler er den perfekte løsning til den kolde årstid. Støvlens højde afhænger af outfittets stil. Ankelstøvler passer fremragende til 3/4 og 7/8-bukser, mens høje støvler ser fantastisk ud til nederdele og kjoler. For mere støtte er modeller med gummisål og en tydelig profil særligt gode.  

Herrenschuhe

Mokkasiner: Mokkasinen er karakteriseret ved sine iøjnefaldende sømme og en blød struktur. Den gør sig også godt i kombination med et par lette bukser for et komfortabelt outfit i den varme årstid.

Espadriller: Espadriller er et oplagt valg til varme dage, takket være deres lethed. Denne sko er karakteriseret af en kombination af bomuld og hør med en sål, der traditionelt er lavet af knuder af plantefibre.

Slip-ons:Giv et afslappet look et strejf af elegance med en flad slip-on. Modellen har navn efter den praktiske hjemmesko og giver den samme komfort, idet den ikke skal snøres. Slip-ons med tykke såler og raffinerede detaljer er aktuelle lige nu.

Træningssko: Den klassiske træningssko er et must i enhver funktionel garderobe. Fra det sporty til det elegante – alle modeller er komfortable og har evnen til at passe sammen med bredt udvalg af outfits. Uanset lejligheden, hvad enten det er en aften i byen eller en dagudflugt, er et par træningssko af høj kvalitet et stilsikkert valg.

Festsko: Denne sko er næsten udelukkende reserveret til brug ved meget formelle lejligheder. Lukkede syninger giver et præg af elegance og præcision. Populære varianter omfatter modeller lavet af sort og brunt, glat læder, mens moderne varianter kan være fremstillet af mere iøjnefaldende materialer såsom farvet ruskind.

Støvler: Den lidt højere støvle giver en mands outfit personlighed, idet dens form sjældent ses andre steder inden for herrepåklædning. Selv om de normalt tilførerer vis formel elegance, kan de kombineres med mere end bare habitter. De fungerer også med jeans og skaber et harmonisk look med en klassisk ulden frakke.