Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

KitchenAid på udsalg

Elsker du madlavning? Opdag KitchenAid og opgrader dit køkken med stilfulde og holdbare produkter. Fra mixere til køkkenmaskiner har vi alt, du har brug for. Udforsk nu og opdag en verden af kulinariske muligheder. Shop nu og forvandl dit køkken!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på Kitchenaid hos Lounge by Zalando

Står du og mangler nye køkkenmaskiner? Vil du have både kvalitet, design og en skarp pris? Som medlem hos Lounge by Zalando er der masser af penge at spare på alt fra Kitchenaid røremaskiner, elkedler og meget mere. Du bliver medlem på under et minut og modtager straks eksklusive tilbud direkte i din indbakke.

kitchenaid_outlet_2_CM

Lav mad som de professionelle kokke med en Kitchenaid food processor

Enhver foodie ved, at en food processor eller blender fra Kitchenaid nærmest er uundværlig i køkkenet. Dette velkendte brand leverer nogle af markedets mest holdbare, pålidelige og veldesignede køkkenmaskiner, som gør madlavningen til en leg. Fra morgensmoothie til suppe, raw food-retter og meget mere. Spar tid og penge med smarte blendere, food processorer og Kitchenaid minihakkere lige her hos Lounge by Zalando.

Gør hverdagens madlavning sjovere med Lounge by Zalando

Vi har ofte store og eksklusive flashtilbud på lækre must-haves som Kitchenaid pander og gryder. De kommer med moderne belægning, så du kan mindske forbrug af olier og lave lækre retter, der ikke så nemt brænder på. Panderne er nemme at rengøre og kommer i flere forskellige størrelser. 

Smukke maskiner, du vil have fremme på køkkenbordet

Det er slut med store og kluntede maskiner, som fylder i køkkenskabene. Røremaskinerne fra Kitchenaid artisan-serien kommer i et væld af farver og med masser af smart tilbehør. Match røremaskinen med køkkenets farvepalette eller lad maskinen blive køkkenbordets statement piece. Gør dine morgenener lidt lækrere med de flotte Kitchenaid brødristere. Det er slut med at gemme brødristeren væk i skabet. Find en model og en farve, som matcher din smag. Måltiderne bliver hurtigere og nemmere, når du har det nødvendige tilbehør lige ved hånden.

kitchenaid_outlet_3_CM

Morgenkaffe og te med stil

Kitchenaid elkedler har en ægte retrovibe over sig. De kommer selvfølgeligt med brandets velkendte bløde linjer og fede designdetaljer som temperaturmåler og håndtag for oven. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, kan du spare penge, når køkkenet skal have en opgradering. Du behøver hverken skifte skabslåger eller hårde hvidevarer, for du kan i stedet forkæle både look og feel med de stilrene Kitchenaid kaffemaskiner og elkedler. 

Masser af eksklusive tilbud med Lounge by Zalando

Lounge by Zalando er en modeklub, men vi har selvfølgelig også masser af lækkert tilbehør til hjemmet. Som medlem hos os er du en af de første til at modtage fede tilbud direkte i indbakken. Det er nemt og hurtigt at melde dig ind, og så er det helt gratis at blive medlem hos os. Tilmeld dig med din e-mail og modtag unikke VIP-deals med op til 75%* besparelser sammenlignet med vejledende udsalgspris. Som medlem er du i forreste række, når vi lancerer nye tilbud. Derudover får du selvfølgelig også gratis returnering. Det eneste, du skal gøre, er at være hurtig! Det betaler sig at være meget opmærksom, for vores flashtilbud er kun live i få dage! Spar penge, mens du forkæler både dit køkken, din hverdag og din pengepung hos Lounge by Zalando.