Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Fjällräven på udsalg

Fjällräven - dit eventyr venter. Fra robuste rygsække til stilfuldt outdoor-tøj, Fjällräven har alt, hvad du behøver til dine vildeste eventyr. Udforsk sortimentet i dag og tag det næste skridt mod dit næste store eventyr.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

FJÄLLRÄVEN PÅ TILBUD HOS LOUNGE BY ZALANDO

NNu kan du købe de lækre produkter fra Fjällräven hos Lounge by Zalando! Vores outlet er for dig, der gerne vil spare stort, når du handler. Derfor har vi lavet en medlemsklub, hvor du kan finde one-of-a-kind-varer og andre fantastiske tilbud til helt utrolige priser. Når du har meldt dig ind, får du straks adgang til et væld af tilbud både online og via vores app.

Der er altid et sale i gang hos Lounge by Zalando, og varerne i dit foretrukne outlet ligger lige nu og venter på dig. Hvad enten du mangler vandrestøvler, oppakning, tøj eller udstyr, kan du finde gode tilbud online i Fjällrävens outlet – og naturligvis de klassiske Kånkenrygsække. Tag på udsalg hele døgnet rundt hos Lounge by Zalando, og find både Fjallrävenudstyr, designertøj, accessories og meget mere i de forskellige outlets.

fjallraven_outlet_1_CM

FJÄLLRÄVEN PÅ ONLINE SALE

Hvem elsker ikke et godt tilbud? De fleste gør, og når du mangler udstyr til din næste vandretur, din campingferie eller til en afslappet livsstil, er der gode chancer for, at du kan finde det til nedsat pris i Fjällrävens outlet hos Lounge by Zalando. Tjek det ud, mens du er på farten, find de allerbedste tilbud, mens du venter på toget, eller når din underviser bliver lidt for kedelig at høre på! Tilmeld dig vores nyhedsbreve, så er du sikker på at finde de gode tilbud før dine venner!

Måske har du allerede en Fjallräven rygsæk eller to. Men hvorfor ikke anskaffe en i en anden størrelse? Eller i en flot pangfarve! Vidste du, at du endda kan få indkøbsnet, bælte- og skuldertasker samt andre modeller i rygsække end lige Kånken? Du ved, det er tid til at tage på sale, når du er blevet træt af det gamle og trænger til lidt nyt og friskt. Hos Lounge by Zalandon kan du slappe af, mens du går på jagt, og når du har handlet, skal du blot vente på pakkeposten – de er ikke længe undervejs.

GÅ PÅ SALE I VORES OUTLET

Tøjet fra Fjallräven er behageligt og praktisk. Det er oftest fremstillet i naturmaterialer som uld, bomuld og dun, men Fjallräven har også selv udviklet materialer, som tøj, tasker og accessories oftest fremstilles af. Et eksempel er eco-shell, der er et stærkt og åndbart materiale, som er vandafvisende og holder vinden ude. Et andet er G-1000, der bruges til både rygsække, jakker og bukser. G-1000 er fremstillet af 65% polyester og 35% bomuld, der påsmøres den specielle Greenland Wax, som er en blanding af bivoks og paraffin. Vinylon F er en syntetisk fiber, der udvides, når det bliver fugtigt, så det vævede stof bliver tættere og derfor kan afvise regn uden imprægnering. Corylon fremstilles af genanvendt polyamid samt 6% aramid – det er let, slidstærkt og elastisk materiale. Der bruges ingen giftige pesticider til dyrkningen af økologisk bomuld, og da det økologiske bomuld desuden vokser med brug af mindre vand end almindeligt bomuld, er det naturligvis det, der bruges til produktion af diverse varer fra Fjällräven, ligesom firmaet også bruger genanvendt polyester fremstillet af flasker lavet af PET-plast, andensorteringsstoffer og stofrester i produktionen.

HISTORIEN OM POLARRÆVEN

I 1960'er skabte Åke Nordin det nu verdenskendte brand og opkaldte det efter polarræven – Fjällräven på svensk. Han valgte polarræven som navn og logo på grund af rævens modstandsdygtighed og opfindsomhed. Nordin elskede naturen og ville skabe udstyr, som folk kunne bruge i naturen. Samtidig elskede han dyr, og da polarrævens antal begyndte at falde, valgte han at støtte et bevarings- og overvågningsprogram, der drives af Stockholms Universitet. I dag er antallet af skandinaviske polarræve vokset, takket være blandt andet firmaets store indsats. Kånken Art er en samling af rygsække og tilbehør, der kommer i et begrænset oplag en gang om året: Hvert år designes en rygsæk sammen med en svensk kunstner, og en procentdel af årets Kånken Art-salg går til Arctic Fox Initiative-fonden. Det blev i 2019 og 2020 til i alt 350.000 euro.

fjallraven_outlet_2_CM

FJÄLLRÄVEN OG MILJØET

I 2015 fjernede firmaet PFC-imprægnering i hele deres sortiment. PFC er kemikalier, der skader naturen, og med forskning, der peger på de skadelige bivirkninger, har firmaet udviklet et nyt skalmateriale, der er fremstillet af genanvendt polyester, som kan gøre visse artikler vandtætte. Hos Fjällräven anvendes så vidt muligt økologiske, vedvarende og genbrugsmaterialer. Og firmaet sørger for, at de materialer, der anvendes, er langtidsholdbare. Fra 2012 er produkter imprægneret uden fluorcarbon, der er kemikalier, der nedbrydes langsomt i naturen. De kan påvirke reproduktion og hormonproduktion hos pattedyr og er mistænkt for at være kræftfremkaldende.

Du kan altså roligt købe de miljøvenlige produkter fra Fjällräven, selvom du har nedsat dit forbrug og tænker på, hvordan du bedst beskytter og bevarer naturen. For firmaet tænker også på både natur og genbrug og fremstiller desuden meget holdbare produkter, så du kun sjældent behøver at skifte ud og købe nyt.