Diesel outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

FIND DIESEL OUTLET HOS ZALANDO LOUNGE

Hvad enten du leder efter jeans, T-shirts, sneakers eller andet fra det berømte brand, er der store chancer for, at du kan finde lige det, du søger, på online sale hos Zalando Lounge. Meld dig ind i medlemsklubben, og få straks adgang til de mange gode tilbud.

diesel_outlet_2_CM

Zalando Lounge er ét stort udsalg! Her finder du alt, hvad hjertet begærer til uhørt lave priser. Varerne sælges på sales, og et sale varer typisk to til fem dage. Drømmer du om mærkevarer til bundpriser, skal du melde dig ind i medlemsklubben, for vi er noget nær verdensmestre i at give dig de allerbedste tilbud.

HANDL ONLINE HELE DØGNET

Du kan handle hos Zalando Lounge døgnet rundt via vores app eller på vores hjemmeside. Du kan kun få del i de mange tilbud, hvis du melder dig ind, men medlemskab er gratis og uforpligtende. Til gengæld lover vi, at vi gør alt for at fremskaffe markedets bedste tilbud på de bedste brands.

Sæt dig godt tilrette i S-tog eller bus, find din telefon frem, åbn Zalando Lounge appen og gå på tilbudsjagt blandt et utal af gode tilbud. 

DIESEL TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Stå ved den, du er, hvad enten du trækker i Diesels badedragter, bælter, blyantsnederdele eller badehåndklæder! Der findes masser af lækre Diesel accessories, deriblandt de kendte ure som Rasp, Timeframe, Mr Daddy etc. Alle brandets ure er fede og velfungerende, og du følger helt sikkert med tiden, hvis du køber et lækkert Dieselur. Du finder det alt sammen online hos Zalando Lounge, og vi giver dig mulighed for at finde både ure, jeans, sneakers mv. til utrolige priser.

GÅ PÅ SALE I DIESELS OUTLET HOS ZALANDO LOUNGE

Firmaet blev grundlagt i 1978 og har gennem tre årtier skabt et stærkt brand med hovedvægt på denim. Firmaets filosofi var og er, at denim skal kunne anvendes som moderigtig og luksuriøs beklædning og ikke kun som arbejdstøj. Tøj fra det verdenskendte brand er både stilrent og enkelt. Foruden denim og jeans er brandet kendt for lækre kollektioner af sweatshirts, trøjer, jakker og frakker, shorts, T-shirts, sneakers og meget mere. Produkter fra Diesel har altid været et skridt foran hvad angår innovation og design. Og de mange lækre T-shirts med print, de smukke, mønstrede skjorter og de utroligt smarte og også behagelige sneakers vidner om godt design kombineret med brugbarhed.

diesel_outlet_3_CM

JEANS, T-SHIRTS OG MEGET MERE

I Diesels outlet hos Zalando Lounge kan du købe jeans i alle styles: skinny fit, slim fit, straight leg, flared legs, bootcut etc., og de findes i adskillige farver, faconer og størrelser. Du vil kunne finde brandets lækre mønstrede skjorter og praktiske T-shirts med store logoer og smarte prints. Og hvad enten du er til helt hvide og enkle sneakers eller foretrækker par med pangfarver og lækre detaljer, kommer du til at føle dig godt tilpas i Diesel.

Både når du dyrker sport, og når du slapper af, er tøj fra Diesel et perfekt valg. Du kan trække i lækre joggingbukser, finde en vest eller en jakke, der matcher, og give fødderne plads i et par behagelige sneakers. Livet bliver måske ikke bedre, men det bliver helt sikkert meget rarere i afslappet og behageligt Dieseltøj. Og det passer både til afslapning med kæresten, når du skal spise 'mormormad' hos din bedste, og når du skal en tur i byen og slå dig løs.

FIND DE ALLERBEDSTE TILBUD ONLINE

Hos Zalando Lounge finder du overraskende og helt utroligt gode tilbud hver eneste dag. Varerne sælges på sales, og du kan købe varer fra forskellige outlets i en enkelt handel. Du finder de gode tilbud, som en af de første, hvis du er modtager af vores nyhedsbrev. Her informerer vi om både nuværende og kommende tilbud, og på den måde kommer du først, når der er gode tilbud, der passer dine præferencer. Du kan følge med og handle både online på vores hjemmeside og via vores app. Og du kan naturligvis gå på Dieseljagt hele døgnet rundt!