Bang & Olufsen outlet: spar op til 75%* i vores udsalg

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

SPAR PÅ BANG & OLUFSEN HOS LOUNGE BY ZALANDO

Køb Bang & Olufsen produkter af høj kvalitet til nedsatte priser i vores online outlet. Tilmeld dig Lounge by Zalando helt gratis og uforpligtende og modtag eksklusive tilbud på B&O produkter og andre designermærker.

bang_olufsen_outlet_1_CM

B&O OUTLET: LYD- OG TV-PRODUKTER I TIDLØST KVALITETSDESIGN PÅ UDSALG

B&O er berømte for deres deres lyd- og TV-design, og det er ikke uden grund. Hvis du elsker at lytte til musik og få den bedste hjemmebiografoplevelse, så er B&O det helt rigtige sted. Og hos Lounge by Zalando kan du shoppe den høje kvalitet og spare op til 75%* af normalprisen. Du skal blot tilmelde dig den eksklusive shoppingklub, og så vil du modtage nyheder og kampagnetilbud, som gælder i en begrænset periode. Så hvis du vil have fingrene i de ikoniske højtalere, er det blot at holde øje med indbakken.

Lounge by Zalando tilbyder et bredt udvalg af B&O forbrugerelektronik, og hvis du normalt synes, at dette brand er dyrt, så kan du glæde dig over, at du finder det hos Lounge by Zalando til nedsatte priser i vores online outlet. I det hele taget vil vi opfodre dig til at udnytte de tilbud og udsalg, som vi kan tilbyde, så du kan anskaffe dig de B&O enheder, du ønsker dig, til en god pris.

B&O HØJTALERE – BESTSELLERE PÅ SALE

Bang & Olufsen Beosound- og Beoplay-serierne er absolutte bestsellere. Her får du højtalere i smukt design, som kan tages med på farten eller stå i hjemmet, hvor de giver dig den optimale lydoplevelse. Med WLAN og Bluetooth kan du streame din yndligsmusik og dermed altid have adgang til at lytte til den musik, du holder allermest af. Beosound A1, som nu er opgraderet til Beosound A1 2. generation, er en bærbar højtaler med et stilfuldt og diskret udseende. Den har en rund form og er beklædt med tekstil i smukke neutrale farver, som matcher ethvert hjem. Vil du gerne have musikken med udendørs, så kan vi anbefale, at du vælger Beosound Explore, som er en robust cylinderformet højtaler i aluminium, der kan tåle, at man medbringer den – f.eks. på cykeltur, i parken eller på stranden, samtidig med at man kan nyde det gode vejr. Beosound højtalere er derfor også vandtætte, så du behøver ikke at bekymre dig, hvis der kommer et regnskyl.

Beoplay højtalere kombinerer den tekniske kvalitet med stor æstetik, og det er både en fornøjelse for ørerne og en fryd for øjet at have en B&O højtaler stående i sit hjem. Vælger du modellen Beoplay A9 , så kan du placere den i et hjørne af din stue, og den vil give dig en helt unik musikoplevelse, takket være B&O Signature Sound. Du kan også vælge den populære kegleformede Beosound 2, som kan placeres på stuebordet eller køkkenbordet, og som trods sin lille størrelse giver dig en fantastisk lydkvalitet, uanset om du hører musik eller nyheder.

B&O HØRETELEFONER I OUTLET

I vores outlet finder du også Bang & Olufsen høretelefoner i forskellige designs. Her kan du vælge mellem høretelefoner, som giver en fantastisk lyd, samtidig med at de er støjreducerende, fordi den har indbygget ANC, som er en teknologi, B&O selv har udviklet. Luk verden ude og lyt til din favoritmusik, hvad enten du sidder hjemme, i bilen, i et fly eller udendørs blandt andre mennesker. Kan du lide at lytte til musik, når du dyrker sport, så kan vi anbefale, at du køber et par B&O in-ear høretelefoner, som nemt kan sættes i ørene, og så kan du både lytte til musik og bevæge dig frit, når du træner.

bang_olufsen_outlet_2_CM

B&O FLADSKÆRME FÅS BILLIGT ONLINE

B&O fladskærme er bestemt en eftertragtet vare, og hvis du er glad for at se film, så vil en fladskærm fra B&O give dig den optimale hjemmebiograf-oplevelse. Her er ikke sparet på noget, og både billed- og lydkvalitet er helt i top. Køber du en B&O fladskærm på udsalg er der mange penge at spare, og du kan have glæde af den i mange år. Du har desuden mulighed for at tilpasse fladskærmens udseende, så den matcher din smag.

B&O enheder er ikke blot en højtaler eller et tv. Det er et møbel, som tilfører din stue æstetik og kvalitet. Farverne på B&O produkter er som oftest klassiske og neutrale dvs. sorte, brune, grå og beige nuancer, der matcher ind i stort set alle hjem. Giv dig selv en unik lydoplevelse og tilfør dit hjem stil og æstetik ved at købe højtalere, stereoanlæg, fladskærms-tv eller høretelefoner fra B&O.

ONLINE SHOPPING MED STORE BESPARELSER

Moderne og travle mennesker har sjældent tid til at shoppe i timevis i fysiske butikker, når der skal handles elektronik, tøj, sko eller andre forbrugsgoder. Mange foretrækker at handle på nettet, og hos Lounge by Zalando imødekommer vi dine og andre forbrugeres interesse for at handle online, så det passer ind i hverdagen. Du kan sidde ved din egen computer og gå på opdagelse i det store sortiment og finde netop den højtaler, de høretelefoner eller den fladskærm, du ønsker dig. Måske får du også lyst til at købe en bluse eller et par sko med, for vores outlet byder på et væld af muligheder. Du kan tilmed opnå store besparelser, når der er udsalg